Materiale til Historiedysten 2022

Til Historiedysten 2022 er der udviklet en digital læringsplatform til hvert tema, dertil er der også en lærervejledning samt elevopgaver til rådighed for de tre niveauer.

Alle spørgsmålene i Runde 1 kan løses ud fra de digitale læringsplatforme for hvert niveau. Det tilhørende undervisningsmateriale er vejledende og skal udelukkende ses som inspiration til undervisning og den kreative opgave.

Museets materiale er udviklet i samarbejde med studerende fra Interaktivt Design på Danmarks Medie og Journalisthøjskole i København.

Du kan finde materialet til hvert niveau under fanebladet øverst på siden.

Undervisningsmateriale fra DR Lær

DR Lær har tilrettelagt et supplerende undervisningsmateriale, således, at man kan stykke et varieret tværfagligt undervisningsforløb med elementer fra begge platforme. DR Lærs materiale er til naturfagene. Materialet er med video-explainers, kreative opgaver og forsøg, som tager udgangspunkt i elevernes egen nysgerrighed og den naturvidenskabelige metode. Materialet kan tilgås her.

Gratis Plakat for Historiedysten 2022

Skal Historiedysten 2022 op og pynte i klasseværelserne? Download plakaten her på siden. Plakaten er printbar og kan printes som både A4 og A3. Tryk på linket herunder for at downloade plakaten.

Plakat Historiedysten 2022